Over Beata van de Veerdonk

Mijn naam is Beata van de Veerdonk en ik ben enthousiast fotograaf!

 

Mijn absolute passie, waar ik echt kriebels van in mijn buik krijg en de reden dat ik dit vak doe is de omgang met mensen en hoe ik hen zo bijzonder mogelijk op de foto krijg! Het meest speciale van fotografie vind ik dat ik heel dichtbij mensen mag komen. Letterlijk dichtbij, door mijn camera.

 

Maar ik kom ergens ook figuurlijk heel erg dichtbij doordat mensen zich openstellen voor mij. Vaak ook nog op zeer speciale momenten in hun leven, zoals bij de geboorte van een kindje, het bezegelen van een huwelijk, etc. Hierdoor krijg ik binnen korte tijd een verbinding met iedereen die ik voor mijn camera krijg. En die bijzondere verbinding iedere keer weer, dat is precies waarom ik doe wat ik doe. Daar gaat mijn bloed sneller van stromen, daar krijg ik energie van!

 

Uiteraard beheers ik alle technieken om esthetisch geweldige foto’s te maken. Maar mijn kracht zit niet perse in de technische kant van het fotograferen. Veel belangrijker is dat mensen zich fijn voelen bij mij. Door mijn enthousiasme, spontaniteit en laagdrempeligheid weet ik keer op keer mensen te vangen op de foto zoals het echt zou moeten. Zoals mensen zichzelf losjes en ontspannen voelen, precies zoals ze zijn. 

 

Mijn grootste wens wordt hierdoor iedere keer weer vervuld: ik maak mensen blij. Door ze iets blijvends te geven voor de rest van hun leven. Dat is waarvoor ik het doe!

 

Mijn zoektocht naar het vak als fotograaf heeft wel even geduurd. Ik heb het altijd al leuk gevonden om leuke foto’s te maken en te experimenteren met de camera. Na de geboorte van ons eerste kind, heb ik een goede camera aangeschaft om de mooiste foto’s van hem te kunnen maken! Ik ben mij verder gaan verdiepen in technieken en mogelijkheden en heb in de afgelopen jaren dan ook ontzettend veel uitgeprobeerd en  duizenden foto’s gemaakt. Ik had inmiddels een goed contact met een ervaren fotograaf waar ik terecht kon met mijn vragen en die het leuk vond om mij te helpen om de technieken onder de knie te krijgen. Steeds vaker kreeg ik te horen dat ik iets moest gaan doen met mijn hobby en kwaliteiten en toen onze jongste zoon dit jaar naar de peuterspeelzaal mocht, de oudste zit inmiddels al op school, heb ik de stoute schoen aangetrokken en ben ik gestart met Fotografie Beata. 

 

Heel leuk natuurlijk, dit verhaal over mezelf. Maar wil je wil natuurlijk ook lezen hoe mijn klanten over me denken, klik dan hier

 

Ik hoop je snel te spreken!

 

Beata